Det bästa som hänt mig

Ja detta inlägg är faktiskt på engelska och det är framförallt för att jag inte riktigt kan hitta dom orden som behövs när jag beskriver det bästa som hänt mig. Jag pratar såklart om min kära flickvän Jessica. Ja vad ska man säga om henne, jo hon är den mest underbara tjejen jag träffat. Hon får mig alltid att le oavsett om jag är arg, ledsen, deppig eller bara behöver någon att prata med. Jag kan vara helt mig själv mot henne och jag har aldrig kännt mig så trygg i mig själv som jag är när jag är med henne,

Som jag sagt innan så är det många som berättar för henne att hon ska vara glad över att ha träffat mig men inte så många som sagt vice versa och det tycker jag är väldigt konstigt för hon är helt underbar och jag kunde inte vara stoltare eller gladare över att ha träffat henne! Jag kommer aldrig glömma den där första dagen vi blev tsm, jag sprang från jobbet för att möta henne vid tåget och hon hade ingen aning om det, när jag såg henne kliva av och fick hålla om henne i mina armar så var det som att lyckan var fullgjord!

Nu har vi tillbringat lite över 3 månader tillsammans och jag kan med handen på hjärtat säga att känslorna inte har dalat det minsta! Vi tar oss igenom jobbiga perioder tillsammans och jag har nog aldrig varit så lycklig som jag är nu!

Jag älskar dig Jessica Hansson, jag vill och hoppas att våran obestämda framtid ska vara MYCKET MYCKET länge!


RSS 2.0